Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha27g46kcal5.2g0g2.7g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 5.9g13kcal0.9g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Pasta, Pirkka Gnocchi12g42kcal1.4g8.8g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g213kcal15.4g19.8g7.8g1.8g
Valittu annoskoko78g106kcal7.7g9.9g3.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g53kcal3.9g5g2g0.5g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.7g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147519