Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g14g41kcal0.7g4.5g2.2g0.8g
Purjosipuli 12g2.6kcal0.2g0.3g0g0.2g
Sipulikuutiot rainbow12g1.1kcal0.2g0.2g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]17g57kcal4.7g0g4.1g0g
Kananmuna kuoreton12g16kcal1.4g0g1.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%12g18kcal0.3g0.3g1.7g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g273kcal15g10.8g18.2g2g
Valittu annoskoko78g137kcal7.5g5.4g9.1g1g
Annoskoko puolitettuna39g68kcal3.8g2.7g4.6g0.5g
Arvot/100g100g175kcal9.6g6.9g11.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152574