Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen46g130kcal5g22.3g3.1g1.4g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g16g63kcal0.9g0.7g6.3g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g17g64kcal2.5g0.5g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g512kcal16.8g47g30.4g2.8g
Valittu annoskoko78g256kcal8.4g23.5g15.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna39g128kcal4.2g11.8g7.6g0.7g
Arvot/100g100g328kcal10.8g30.1g19.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158890