Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 19g6.4kcal0.1g1g0g0.3g
Vesi54g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Perunajauhot,rainbow1.6g5.3kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g51kcal0.2g11.4g0g0.6g
Valittu annoskoko78g25kcal0.1g5.7g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g13kcal0.1g2.9g0g0.2g
Arvot/100g100g33kcal0.1g7.3g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176928