Possupata

Kuullota sipulit ja valkosipuli curryllä maustetussa voiöljyseoksessa.

Lisää porsaansuikaleet ja ruskista.

Lisää pannulle tomaattipure ja tilkka vettä.

Mausta.

Hauduta kunnes lihat ovat mureita.

Lisää kerma ja oliivit.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g40g80kcal8.1g0g5.2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g7.1g5.2kcal0.3g0.9g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)10g17kcal0.3g0.4g1.5g0g
Figaro, mustia oliiveja, kivettömiä5g8.9kcal0.1g0.3g0.9g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g3g5kcal0g1.2g0g0g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g5.5g3.3kcal0.3g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g246kcal18.8g7.6g15.2g0.2g
Valittu annoskoko78g123kcal9.4g3.8g7.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g62kcal4.7g1.9g3.8g0.1g
Arvot/100g100g158kcal12g4.9g9.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179555