Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g7.8g28kcal2.2g0.2g2.1g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g20g50kcal3.5g0.6g3.7g0.1g
Ranskankerma Valio9g26kcal0.2g0.3g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g282kcal18.2g2.4g22g0.2g
Valittu annoskoko78g141kcal9.1g1.2g11g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g71kcal4.6g0.6g5.5g0.1g
Arvot/100g100g181kcal11.7g1.5g14.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181357