Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 54g34kcal1.6g2.6g1.9g0g
Sokeri 8.7g35kcal0g8.6g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Voi 6.8g49kcal0.1g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g262kcal5.2g23.2g16.4g0g
Valittu annoskoko78g131kcal2.6g11.6g8.2g0g
Annoskoko puolitettuna39g66kcal1.3g5.8g4.1g0g
Arvot/100g100g167kcal3.3g14.8g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185979