Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark22g115kcal1.7g6.9g9.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu33g41kcal3.6g0.1g2.9g0g
Voi 22g157kcal0.3g0.1g17.6g0g
Canderel makeutusjauhe1.1g4.2kcal0g1g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.1g6.5kcal0.3g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g648kcal11.8g16.4g60.4g0g
Valittu annoskoko78g324kcal5.9g8.2g30.2g0g
Annoskoko puolitettuna39g162kcal3g4.1g15.1g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881