Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g21g36kcal3.4g0.1g2.5g0g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 10g4.9kcal0.1g1g0g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Aromisuola (5g)0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g13g15kcal0.3g0.5g1.3g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g4.8g18kcal0g4.4g0g0g
Sinappi 1.3g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g154kcal8g12.6g8g0.4g
Valittu annoskoko78g77kcal4g6.3g4g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g39kcal2g3.2g2g0.1g
Arvot/100g100g98kcal5.1g8.1g5.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205857