Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha45g74kcal8.5g0g4.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g5.8g19kcal0.5g3g0.3g0.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 22g14kcal0.7g1.1g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 5.6g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g229kcal20.8g8.2g12.4g1g
Valittu annoskoko78g115kcal10.4g4.1g6.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g57kcal5.2g2.1g3.1g0.3g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214110