Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl49g64kcal6.4g0.2g4.2g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%4.2g11kcal0.6g0.5g0.2g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 4.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 4g29kcal0g0g3.3g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 17g64kcal4.7g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g335kcal23.4g1.4g25.6g4.2g
Valittu annoskoko78g167kcal11.7g0.7g12.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna39g84kcal5.9g0.4g6.4g1.1g
Arvot/100g100g214kcal15g0.9g16.4g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237169