Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 35g12kcal1.1g1.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.3g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 7.6g11kcal1g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 8.8g36kcal0g8.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4.1kcal0g1g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g17g12kcal2g0.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g210kcal10g37g2g0.6g
Valittu annoskoko78g105kcal5g18.5g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g53kcal2.5g9.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g135kcal6.4g23.7g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254886