Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g9g50kcal0.7g3.2g3.8g0.9g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g30g78kcal0.6g1.2g7.8g0.1g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g38g46kcal1.3g1.4g3.8g0g
Makeutusjauhe, Rainbow0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g352kcal5.2g12.8g30.8g2g
Valittu annoskoko78g176kcal2.6g6.4g15.4g1g
Annoskoko puolitettuna39g88kcal1.3g3.2g7.7g0.5g
Arvot/100g100g226kcal3.3g8.2g19.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255146