Rahkaletut

Sekoita kaikki aineet.

Kuumenna lettupannu ja sulata vähän rasvaa kussakin kolossa.

Lusikoi n. yksi rkl taikinaa kuhunkin "koloon".

Paista miedolla lämmöllä molemmin puolin kullanruskeaksi.

Tarjoile marjojen, kermavaahdon tms. kanssa.

Yksi annos: 4 pikkulettua.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki28g16kcal2.4g1.4g0.1g0g
Hermesetas makeutusjauhe (Hermesetas), annos 1g11g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g5.1g31kcal1.1g0.3g2.7g0g
Voi 2.8g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g212kcal13.8g3.8g15.8g0g
Valittu annoskoko78g106kcal6.9g1.9g7.9g0g
Annoskoko puolitettuna39g53kcal3.5g1g4g0g
Arvot/100g100g136kcal8.8g2.4g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255752