Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 32g17kcal0.5g4.2g0.1g0.3g
Sipuli 5.4g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g14g41kcal2.6g0.1g3.4g0g
Kananmuna kuoreton 20g28kcal2.5g0.1g2g0g
Vesi4.5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.4g22kcal0g0g2.4g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g221kcal11.4g9.4g15.8g0.8g
Valittu annoskoko78g110kcal5.7g4.7g7.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g55kcal2.9g2.4g4g0.2g
Arvot/100g100g141kcal7.3g6g10.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874