DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 41g11kcal0.5g1.6g0.1g0.9g
Porkkana 8.1g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ruokasuola jodioitu 0.7g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)12g94kcal0.1g0.1g10.3g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 14g24kcal0.3g0.4g2.3g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 1.4g5.5kcal0g1.4g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g275kcal2g8.4g25.4g2.2g
Valittu annoskoko78g138kcal1g4.2g12.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g69kcal0.5g2.1g6.4g0.6g
Arvot/100g100g176kcal1.3g5.4g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273904