Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)24g67kcal4.3g0g5.5g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g24g86kcal2.9g17.9g0.4g0.8g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)22g7.7kcal0.2g1.5g0.1g0.3g
Porkkanaraaste 200g4.2g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipulikuutiot Apetit4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g325kcal15g39.6g12g2.4g
Valittu annoskoko78g162kcal7.5g19.8g6g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g81kcal3.8g9.9g3g0.6g
Arvot/100g100g207kcal9.6g25.3g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275589