Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g21g68kcal3.3g12.7g0.4g1.2g
Jauheliha, sika-nauta 16g36kcal2.9g0g2.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi41g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g209kcal12.4g25.4g6.6g2.4g
Valittu annoskoko78g105kcal6.2g12.7g3.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g52kcal3.1g6.4g1.7g0.6g
Arvot/100g100g134kcal7.9g16.2g4.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284141