Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet19g23kcal4g0g0.8g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.3g0.7kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g14g5.6kcal0.2g1.1g0g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas6.8g19kcal1.3g0g1.5g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g2.2g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g3.7g4.5kcal0.1g0.9g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g110kcal11.4g4.2g4.8g0g
Valittu annoskoko78g55kcal5.7g2.1g2.4g0g
Annoskoko puolitettuna39g28kcal2.9g1.1g1.2g0g
Arvot/100g100g70kcal7.3g2.7g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286045