Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.1g0.2g0.5g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Rasvaton maito valio40g13kcal1.3g2g0g0g
Kananmuna, annos 65g13g16kcal1.4g0g1.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0.1g0.1g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g276kcal8.2g35.8g10.8g1g
Valittu annoskoko78g138kcal4.1g17.9g5.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g69kcal2.1g9g2.7g0.3g
Arvot/100g100g176kcal5.2g22.9g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412