Lammaskaali broilerista

Ruskista pilkottu kaali ja sipuli voi-rypsiöljyssä.

Lisää pilkottu porkkana.

Hauduta ja kääntele kunnes hiukan ruskistuu.

Lisää kasvisliemi ja ilman rasvaa paistetut broilerit.

Lisää ketsuppia hiukan, pippuria, yrttejä ja halutessasi suolaa.

Hauduta vähintään 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g44g11kcal0.5g1.5g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Rypsiöljy 0.9g7.8kcal0g0g0.9g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Broilerisuikaleet19g23kcal4g0g0.8g0g
Porkkana 6.3g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g122kcal9.4g4.4g7g2.4g
Valittu annoskoko78g61kcal4.7g2.2g3.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g31kcal2.4g1.1g1.8g0.6g
Arvot/100g100g78kcal6g2.8g4.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326993