Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g21g75kcal1.7g16g0.4g0.6g
Voi, 1 tl, 5 g3.6g26kcal0g0g2.8g0g
Kanaliemi laimennettu 53g5.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g212kcal3.6g32.4g7.2g1.2g
Valittu annoskoko78g106kcal1.8g16.2g3.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g53kcal0.9g8.1g1.8g0.3g
Arvot/100g100g135kcal2.3g20.7g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339080