Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow6g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)12g3kcal0.1g0.7g0g0.2g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 27g7.9kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 23g50kcal3.9g0g3.8g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g7.2g26kcal1.7g0g2.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 3g9kcal0.1g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g193kcal12.4g4.2g14g1.4g
Valittu annoskoko78g97kcal6.2g2.1g7g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g48kcal3.1g1.1g3.5g0.4g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.7g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343560