Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 24g8.5kcal1.1g0.5g0.1g0.6g
Sipuli 4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g4.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.8g1.9kcal0g0.3g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 4g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g33kcal2.8g3.6g0.4g1.4g
Valittu annoskoko78g16kcal1.4g1.8g0.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g8kcal0.7g0.9g0.1g0.4g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363122