Tuunattu tuhti pinaattikeitto

Sulata pakastepinaattikeitto kattilassa, lisää joukkoon kevätsipuli.

Paista ja mausta jauheliha haluamallasi tavalla, esim mineraalisuolalla, pippurilla, ripauksella jauhelihamaustetta sekä tuoreella, punaisella kevätsipulilla.

Annostele ensin kulhoon (tai suoraan eväskuppiin) pinaattikeitto, keiton keskelle asettele jauheliha keoksi ja ripottele fetaa päälle.

Kaunista vaikkei niin kevyttä...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattikeitto, Apetit, pakaste, 1 pkt30g21kcal0.8g1.9g0.9g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha30g49kcal5.6g0g2.9g0g
Arla Apetina Feta 3%15g16kcal2.7g0.3g0.4g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g174kcal18.4g4.8g8.4g0.4g
Valittu annoskoko78g87kcal9.2g2.4g4.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g44kcal4.6g1.2g2.1g0.1g
Arvot/100g100g111kcal11.8g3.1g5.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367211