Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Tomaattimurska 34g10kcal0.2g1.8g0.1g0.7g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g34g58kcal6.5g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.4g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g193kcal14g5.4g12.2g1.6g
Valittu annoskoko78g97kcal7g2.7g6.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g48kcal3.5g1.4g3.1g0.4g
Arvot/100g100g124kcal9g3.5g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384773