Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 53g57kcal12.2g0g0.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.2kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 8.9g78kcal0g0g8.9g0g
Dijonsinappi, Maille, Original1.5g1kcal0.1g0.1g0g0g
Hunaja 4.2g14kcal0g3.4g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g305kcal24.6g7.6g19.4g0.2g
Valittu annoskoko78g153kcal12.3g3.8g9.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g76kcal6.2g1.9g4.9g0.1g
Arvot/100g100g195kcal15.7g4.9g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409744