Gluteeniton Scones

Kuivaaineet sekaisin, pehmeä voi sekaan, sitten maito.

Saa noin 9 kökköä pellille.

Uunissa 225 astetta n 15min.

Pitää tulla pientä väriä pintaan.

Ohje löytyy gluteeniton riisijauho pakkausesta.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Jone97
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisijauhoseos, gluteeniton 30g106kcal0.8g24.4g0.2g0.9g
Leivinjauhe 0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Voi 11g77kcal0.1g0g8.6g0g
Maito, Kevyt29g13kcal0.9g1.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g453kcal3.6g66.6g18.4g1.8g
Valittu annoskoko78g226kcal1.8g33.3g9.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g113kcal0.9g16.7g4.6g0.5g
Arvot/100g100g290kcal2.3g42.6g11.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424744