Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 10g75kcal0.1g0g8.4g0g
Sokeri 23g95kcal0g23.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 14g45kcal0.3g0.4g4.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g76kcal2.3g15.6g0.3g0.8g
Ruokasooda 0.3g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g605kcal7.2g79g28.6g1.8g
Valittu annoskoko78g303kcal3.6g39.5g14.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g151kcal1.8g19.8g7.2g0.5g
Arvot/100g100g388kcal4.6g50.6g18.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465