Suklaamousse

Kiehauta 0,5dl kermaa ja lisää paloiteltu suklaa.

Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Jätä jäähtymään.

Vatkaa loput kermat vaahdoksi ja lisää jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti.

Annostele kahteen lasiin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä noin 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy22g118kcal1.8g7.1g9.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl56g190kcal1.1g1.7g19.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g616kcal5.8g17.6g57.8g0g
Valittu annoskoko78g308kcal2.9g8.8g28.9g0g
Annoskoko puolitettuna39g154kcal1.5g4.4g14.5g0g
Arvot/100g100g394kcal3.7g11.3g37g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444003