Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g8g14kcal0.6g0.3g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 32g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras16g56kcal2.2g10.5g0.5g1g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 16g36kcal3g0g2.7g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu1.2g3.1kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g227kcal12.6g22g9.6g2.2g
Valittu annoskoko78g114kcal6.3g11g4.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g57kcal3.2g5.5g2.4g0.6g
Arvot/100g100g146kcal8.1g14.1g6.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82978