Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 2.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 1.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Naudanpaisti 27g30kcal5.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g98kcal12.8g3.6g3.4g0.4g
Valittu annoskoko78g49kcal6.4g1.8g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g25kcal3.2g0.9g0.9g0.1g
Arvot/100g100g63kcal8.2g2.3g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579