Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper10g75kcal0.1g0.1g8.3g0g
Sokeri 5.5g22kcal0g5.5g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruisjauho Pirkka21g64kcal2g12.7g0.4g3.1g
Mustikka42g14kcal0.2g2.7g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g351kcal4.6g42.2g17.8g9g
Valittu annoskoko79g175kcal2.3g21.1g8.9g4.5g
Annoskoko puolitettuna39g88kcal1.2g10.6g4.5g2.3g
Arvot/100g100g223kcal2.9g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277