Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 130g445kcal13.2g90.9g1.6g4.5g
Sokeri 64g258kcal0g63.6g0g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Rasvaton maito valio399g132kcal13.2g19.6g0g0g
Kananmuna, annos 65g130g164kcal14.3g0.4g11.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g50g364kcal0.5g0.5g39.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g2755kcal82.6g356.8g106.4g9g
Valittu annoskoko780g1378kcal41.3g178.4g53.2g4.5g
Annoskoko puolitettuna390g689kcal20.7g89.2g26.6g2.3g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412