Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow600g60kcal9g9g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1199g300kcal12g65.9g0g16.8g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g36g5.8kcal0.1g1g0.1g0g
Paprika punainen 2698g790kcal25.4g121.4g10.8g51.3g
Jauheliha, sika-nauta 2248g4979kcal393.4g0g382.2g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g719g2590kcal165.5g0g215.8g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 300g914kcal10.5g12.6g89.9g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15600g19277kcal1231.8g419.8g1397.6g139.2g
Valittu annoskoko7800g9638kcal615.9g209.9g698.8g69.6g
Annoskoko puolitettuna3900g4819kcal308g105g349.4g34.8g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.7g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343560