Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse360g2664kcal0g0g295.2g0g
Sipulikuutiot rainbow800g80kcal12g12g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%2000g1700kcal20g90g140g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g800g1360kcal60g12g120g0g
Poronkäristys, Polarica3840g4992kcal768g0g230.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15600g21592kcal1720g228g1571.2g0g
Valittu annoskoko7800g10796kcal860g114g785.6g0g
Annoskoko puolitettuna3900g5398kcal430g57g392.8g0g
Arvot/100g100g138kcal11g1.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59713