Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g799g1438kcal59.1g32g111.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 3195g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)479g129kcal6.2g23g1g8.1g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras1610g5633kcal217.3g1055.9g46.7g96.6g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g40g264kcal0g0g29.6g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1598g3635kcal303.5g0g271.6g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu120g312kcal37.1g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15680g22821kcal1246.4g2221.8g957.4g209.4g
Valittu annoskoko7840g11411kcal623.2g1110.9g478.7g104.7g
Annoskoko puolitettuna3920g5705kcal311.6g555.5g239.4g52.4g
Arvot/100g100g146kcal7.9g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82978