Makkarakastike

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä ja laita sitten kattilaan.

Kuullota sipuli ja laita makkaroiden sekaan.

Laita rasva pannulle ja anna sulaa, lisää joukkoon vehnäjauhot ja ruskista ne (älä anna palaa!!) Kun jauhot ovat kauniin ruskeat lisää pannulle vesi sekä lihaliemikuutiot ja sekoita niin että seoksesta tulle tasainen.

Lisää sitten seos makkaroiden ja sipulin kanssa kattilaan ja anna niiden vielä kiehuskella kattilassa väh. 15 min. ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Margariini, Flora Kevyt 40%, 5g, 1tl (400g paketti)17g63kcal0.1g1.1g6.7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai50g175kcal6g35.5g1.1g1.5g
Lihaliemikuutio Maggi9g26kcal0.8g0.6g2.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 501g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunanakit (Atria), annos 28g167g167kcal20g4.3g8g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1570g885kcal54.8g87g36g5.8g
Valittu annoskoko785g442kcal27.4g43.5g18g2.9g
Annoskoko puolitettuna393g221kcal13.7g21.8g9g1.5g
Arvot/100g100g56kcal3.5g5.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113401