Kanakeitto vähäkalorinen

20 dl vettä
800 g broilerin ohutleike
200 g Viola 13% tuorejuusto maustam.

100 g porkkanaa
200 g pakastemaissia
2 kpl Knorr Fond du chef kanaliemi
1 rkl vehnäjauhoa
paljon currya
melko paljon paprikajauhetta

- laita vesi kattilaan kiehumaan ja lisää kanaliemi

- pilpo broilerin fileet palasiksi ja kaada kattilaan veden sekaan

- mausta currylla ja paprikajauheella

- kuori ja pilkkoa porkkana kuutioiksi ja lisää kiehuvan veden joukkoon

- lisää pakastemaissit

- sekoita vehnäjauho pieneen määrään vettä ja sekoita sakeaksi, kaada kiehuvan veden joukkoon ja sekoita hyvin.

- lisää lopuksi tuorejuusto ja anna hautua pienellä lämmöllä

- maista keittoa ja lisää tarvittaessa currya ja paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Kaartma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g1870g1777kcal374g0g31.8g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton468g748kcal37.4g18.7g60.8g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g468g580kcal14g119.7g2.8g0g
Vesi4675g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g131g118kcal3.9g4.6g9.2g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 23g80kcal2.4g16.4g0.3g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g234g65kcal1.4g13.9g0.5g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15736g6735kcal866.2g346.6g210.8g15g
Valittu annoskoko7868g3368kcal433.1g173.3g105.4g7.5g
Annoskoko puolitettuna3934g1684kcal216.6g86.7g52.7g3.8g
Arvot/100g100g43kcal5.5g2.2g1.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322344