Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g2136g3632kcal341.8g10.7g256.3g0g
Vesi2670g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 1015g493kcal12g96.2g1.9g16.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl53g134kcal6.4g0.8g11.7g0.1g
Aromisuola (5g)53g30kcal0.4g5.6g0.6g1.1g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g1335g1469kcal30.7g53.4g133.5g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g481g1827kcal4.8g442.2g2.4g0g
Sinappi 128g168kcal5.6g18.1g7.7g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15744g15504kcal803.4g1254g828.2g39g
Valittu annoskoko7872g7752kcal401.7g627g414.1g19.5g
Annoskoko puolitettuna3936g3876kcal200.9g313.5g207.1g9.8g
Arvot/100g100g99kcal5.1g8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205857