Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1402g2384kcal266.4g0g140.2g0g
Sipuli kuivattu 32g86kcal3.3g11.1g0.5g11g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g53g81kcal2.9g15.4g0.8g0g
Mustapippuri 23g64kcal2.5g8.7g0.8g6g
Makaroni, keitetty, suolaton 1402g1377kcal42.9g279.3g4.6g14.2g
Lihaliemikuutio Maggi77g216kcal6.9g5.4g17.7g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 3505g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g1402g2384kcal35.1g84.1g210.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15792g13181kcal720g808g749.8g62.6g
Valittu annoskoko7896g6590kcal360g404g374.9g31.3g
Annoskoko puolitettuna3948g3295kcal180g202g187.5g15.7g
Arvot/100g100g84kcal4.6g5.1g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260659