Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g14g24kcal2.7g0g1.4g0g
Sipuli kuivattu 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaton 14g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g14g24kcal0.4g0.8g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g132kcal7.2g8.2g7.4g0.6g
Valittu annoskoko79g66kcal3.6g4.1g3.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna40g33kcal1.8g2.1g1.9g0.2g
Arvot/100g100g83kcal4.5g5.2g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260659