Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g21g69kcal3.3g12.9g0.4g1.2g
Jauheliha, sika-nauta 17g37kcal2.9g0g2.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g213kcal12.4g25.8g6.6g2.4g
Valittu annoskoko79g107kcal6.2g12.9g3.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna40g53kcal3.1g6.5g1.7g0.6g
Arvot/100g100g134kcal7.8g16.2g4.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284141