Rosmariinipunajuuret

Kuoritut punajuuriveneet pussiin.

Sinne öljy, hunaja, rosmariinia ja suolaa.

Sekoita ja anna marinoitua.

Levitä pellille.

Uunissa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g4.7g15kcal0g3.7g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Punajuuri 70g27kcal0.7g4.9g0.1g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g168kcal1.4g17.2g9.6g3.6g
Valittu annoskoko80g84kcal0.7g8.6g4.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna40g42kcal0.4g4.3g2.4g0.9g
Arvot/100g100g106kcal0.9g10.8g6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82634