Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit125g33kcal1.1g6g0.4g2.9g
Peruna, keskikokoinen 60g219g131kcal3.3g28.5g0.2g2g
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.1g7.8kcal0.4g0g0.7g0g
Nakki,popsi grillinakki125g324kcal15g7g26.3g0.3g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g3.1g21kcal0g0g2.3g0g
Maustepippuri, annos 1g3.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1582g1033kcal39.6g83g59.8g10.4g
Valittu annoskoko791g516kcal19.8g41.5g29.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna396g258kcal9.9g20.8g15g2.6g
Arvot/100g100g65kcal2.5g5.2g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141468