Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g484g822kcal91.9g0g48.4g0g
Kananmuna kuoreton 67g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Sipuli 242g73kcal3g11.6g0.5g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g1981kcal206.4g23.6g111.4g8.2g
Valittu annoskoko792g990kcal103.2g11.8g55.7g4.1g
Annoskoko puolitettuna396g495kcal51.6g5.9g27.9g2.1g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176