Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g117g409kcal5.8g81.8g7g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g117g164kcal6.4g22.2g5.3g0g
Vispikerma Flora 20%117g257kcal3.5g5.8g23.4g0g
Sokeri 5.8g24kcal0g5.8g0g0g
Mansikka 409g190kcal2g34.4g0.8g7.8g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka29g11kcal0.3g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1589g2109kcal36g305.4g73g15.6g
Valittu annoskoko794g1055kcal18g152.7g36.5g7.8g
Annoskoko puolitettuna397g527kcal9g76.4g18.3g3.9g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397