Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g26g236kcal0g0g26.2g0g
Tomaattimurska 350g103kcal2g18.6g0.7g6.7g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g350g595kcal66.5g0g35g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g4.4g16kcal0.6g2.7g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1596g1972kcal142.6g54g125g16.6g
Valittu annoskoko798g986kcal71.3g27g62.5g8.3g
Annoskoko puolitettuna399g493kcal35.7g13.5g31.3g4.2g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384773