Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 105g762kcal1.2g0.4g85.4g0g
Sokeri 238g966kcal0g237.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 77g110kcal9.6g0.2g7.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 140g462kcal2.8g4.2g49g0g
Vehnäjauho puolikarkea 228g781kcal23.2g159.2g2.7g8g
Ruokasooda 3.5g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.5g11kcal0.4g2.1g0.2g1g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1596g6182kcal74.4g807.8g290.4g18g
Valittu annoskoko798g3091kcal37.2g403.9g145.2g9g
Annoskoko puolitettuna399g1546kcal18.6g202g72.6g4.5g
Arvot/100g100g387kcal4.7g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465