Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g150g192kcal22.3g0g13.5g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g3g27kcal0g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Vehnäjauho, sunnuntai30g105kcal3.6g21.3g0.6g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 525g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi8.2g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g19g86kcal0.1g0.1g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1597g901kcal55g50.2g57.4g4g
Valittu annoskoko799g451kcal27.5g25.1g28.7g2g
Annoskoko puolitettuna399g225kcal13.8g12.6g14.4g1g
Arvot/100g100g56kcal3.4g3.1g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113403